Blokhus Klit Camping ***

Din mentale sundhed er lige udenfor og derfor ligger vi stor vægt på naturoplevelser og friluftsliv.

Hos os er der masser af muligheder for guidede friluftsture og nye kreative og udfordrende aktiviteter tæt ved skov og strand. Der vil være arrangementer med mad over bål og lækre bålbananer eller glaserede æbler med kanelsukker til dessert. 

Derudover tilbyder vi mange andre spændende aktiviteter som er: 

Overnatning i det fri, orienteringsløb, vandarobic, løbeture rundt i tærrenet, bær og plante samling, cykelture, badning i vesterhavet, udflugter, stafetter, kreative projekter af naturmaterialer og mindfullness i naturen. 

Blokhus Klit Camping er en stor 3-stjernet familie campingplads med aktiviteter og atmosfære. Campingpladsen ligger få kilometer syd for Blokhus på et 12 ha. stort naturområde, 200 m fra Blokhus Klitplantage og kun 2 km. fra en af Danmarks smukkeste strande. Langt de fleste pladser er på 110 m². Store gamle læbælter på pladsen sørger for god læ. Der er meget udenomsplads.

Campingpladsen har eget Mini Marked

Vi udlejer hytter i flere forskellige størrelser.

På campingpladsen findes mange aktivitetsmuligheder bl.a. swimmingpool med børnebassin, Krolf, tennisbane, BMX-bane, boldbane, bålplads, legeplads med bl.a. 2 hoppepuder, kaniner, fugle og geder.

Af aktiviteter i området kan vi anbefale Fårup Sommerland, gode muligheder for lystfiskeri, subtropisk badeland, Blokhus Golf klub, samt kunsthåndværkerne i området.  Tag en tur til Blokhus, eller besøg Europas største akvarium på Nordsøen Ocenarium i Hirtshals, det er en tur værd. Der er heller ikke langt til Aalborg, Hjørring, Frederikshavn eller Skagen.

Ultimate Web