Kan du huske den gang, da det var så nemt at tage ud på en campingweekend, bare at gribe tingene og soveposerne, kaste noget tøj i en plastikpose og tage afsted for at finde den perfekte campingplads? En med skygge, under et træ med fugle omkring? Der er ikke til at benægte, at når man får børn, så gør det planlægningen…lidt mere udfordrende. Plus mere campingudstyr. Men at pakke det rigtige campingudstyr kan spare dig for meget besvær. Dog er børnene er meget mere fleksible og vil have en uforglemmelig tid i den store frie natur. Her er et kig på vores must-have børnecampingudstyr.

Børne Campingstole

Sørg for, at hvert barn i din gruppe har et sted rundt om bålet ved at pakke en børne campingstol til hver af dem. Enhver skal have sin egen, ellers får du problemer. Den mindre størrelse på børnecampingstole gør det lettere for de små at klatre ind og ud af dem, så der er ingen praktiske problemer der. Glem heller ikke, at børn har en tendens til at være rodet, så de vil bruge dem som legetøj.

Et telt, du kan stå op i, vigtigt

Familiecampingture betyder store stærke telte. Når du camperer med børnene, skal du sørge for at teltet, du har med, er stort nok til at rumme alle (og alle deres ting), og at det er højt nok til at en voksen (180 cm) kan stå op. Teltets højde gør en enorm forskel, når du prøver at få børn klædt på og ud af teltklappen hver morgen. Så vi anbefaler et 6-personers telt eller mere.

Telt bare til børnene

Når børnene er lidt ældre, kan du overveje at bringe to telte på din campingtur, et til forældrene og et for børnene, fordi de har brug for deres privatliv! Børnene er kun glade for at have en lille smule uafhængighed (og en masse sjov), og du som forældre vil blive garanteret en bedre nattesøvn uden et telt fyldt af børn der kaster og vender sig. Lyder det ikke godt?

Bærbar stol

Hvis du camperer med en baby, er en bærbar stol eller seng et vigtigt stykke campingudstyr. Stil denne bærbare legeplads eller seng op i et skyggefuldt område på din campingplads – det er et godt sted for små børn at tage middagslur. Børnesengen er også kompakt nok til at den kan sættes op i store telte, især i telte med flere rum, og er et sikkert sted for en baby at sove om natten.

Babyhegn med port

Hvis dine børn udforsker eller lige lærer at gå, er lejrbålet en af ​​de største trusler på campingpladsen. Når man stiller et babyhegn op for at isolere området omkring lejrbålet, er der en barriere mellem små børn og ilden. Men ikke kun det, hvis det er stort nok, kan det også holde babyen tryg. Mens du stadig er nødt til at holde øje med babyen, giver babyportens hegn bare en første forsvarslinje.

Soveposer

Det kan undertiden være svært at få børn til at slå sig ned og gå i dvale på en campingtur. En ferie, spænding… Ved at give børnene deres helt egen sovepose, vil de være mere tilbøjelige til at gå i seng, de kan se det som en leg. Som en ekstra bonus, når dine børn har deres egne soveposer, betyder det, at du ikke behøver at dele dine tæpper, noget der kan være kedeligt.

Væsentligt

Forberedte forældre ved, at det er vigtigt at opbevare nogle førstehjælpssager på et let tilgængeligt sted, det er meget vigtigt. Inden din campingtur, skal du pakke en taske eller kasse med insektmiddel, solcreme, solbriller, vådserviet, medicin og andre ting, som du ved, at du vil have hurtig og nem adgang til på din rejse. Opbevar kassen på et let tilgængeligt sted, så du ved hvor det er på ethvert tidspunkt, så du kan håndtere eventuelle problemer inden de udvikler sig.

Vandflasker

Det er let at miste oversigt over, hvor meget vand alle drikker, mens de er på campingtur. Især om sommeren drikker vi meget. Børn vil sandsynligvis tilbringe dagen med at vandre, lege, svømme eller løbe rundt på campingpladsen med at spille spil, og al den aktivitet kan gøre nogen dehydreret, ikke kun dem. For at sikre, at alle forbliver hydreret, skal du pakke hvert barn en egen vandflaske og fylde den op på bestemte tidspunkter af dagen. Hvis flasken ikke er tom, når du går for at genopfylde den, skal du få dine børn til at sætte sig ned, tage en kort pause og drikke lidt vand, før de går afsted for at lege igen. Derfor er det fornuftigt, at alle har deres egen flaske.

Personlige tasker

Intet ødelægger stemningen på campingpladsen som uorganiserede børn, der ikke kan finde deres ting på noget tidspunkt. For at undgå dette skal du give hvert barn en personlig taske til at pakke alt det tøj og toiletartikler, de har brug for på campingturen (lad dem pakke tasken, men kontroller dobbelt, at de har pakket alt, hvad de har brug for før I forlader huset). Sørg for, at toiletartiklerne er i et separat rum. Den personlige taske vil sikre, at deres sager forbliver på et sted.

Engangstallerkener

Hvorfor bruge hele din campingtur på at vaske op og rydde op efter børnene? Sørg for, at hvert barn ved, at de er ansvarlige for rengøring og at holde styr på deres egne genstande, eller endnu bedre, brug engangstallerkener og -gafler, som du kan smide væk bagefter.