Hele pointet med camping skulle være, at vi forlader civilisationen lidt og lever et enklere liv. Langt fra trafiklys og indkøbscentre er camping en velkommen pause fra dagligdagen og den daglige rutine. Men så kommer et tidspunkt, hvor du ikke er sikker på, hvad du skal spise. Så hvad er den bedste måde at planlægge for alle disse måltider, når køkkenet er et bål, og den nærmeste købmand er kilometervis væk? Jo, du pakker dåser og alt sammen, men er det en god ide at kun stole på dem til hele turen?

Hvis du er chef for din families nye udendørs spisetid, skal du finde din pen og papir frem eller åbne et nyt dokument på din laptop. Din familie-campingmenu kan planlægges i fem enkle trin.

Trin 1: Opret din menu

Først skal du tage et kig på, hvad du måske laver af mad i løbet af en normal uge derhjemme, og identificer derefter de retter, der kan laves om til enkle campingmåltider. På denne måde ved du, at du glæder alle uden at lægge for meget stress på dig selv. Disse enkle gryderetter er et godt sted at starte.

Når du har valgt dine måltider, skal du ikke glemme snacks. Det behøver ikke være usunde snacks, også frugt og salater er godt. Mellem vandreture, svømning og kajakroning bliver din familie nødt til at tanke op et par gange i løbet af dagen. Dette betyder masser af vand og vandige fødevarer. Kig efter nemme måltider og snacks, der ikke kræver meget forberedelse.

Trin 2: Lav en indkøbsliste

At være udøvende kok på campingturen kræver lidt kreativitet. Du har brug for en organiseret liste, og du vil kun pakke nøjagtigt det, du har brug for. Dette kræver at du tænker udenfor boksen.

For eksempel: Hvilket protein er det mest alsidige for din familie? Er der nogen allergier? Kalkun- eller kyllingedej kan bruges i forskellige middage, og rester kan også føjes til morgenmads-biksemaden. Jordnøddesmør er en anden multi-tasking ingrediens ligesom mad med lang holdbarhed. Det er ideelt til sandwich, og også som en dip til selleri og på ristet brød om morgenen. Det kræver heller ikke køling, hvilket giver jordnøddesmør et fortrin over andre letfordærvelige pålæg for at være ærlig. Vælg enkle ting, men fra mange forskellige næringsstofkategorier. Kulhydrater, protein, gode fedtstoffer. Sukker er godt, men kun som en godbid eller en hurtig snack, da den tilfredshed og energi, det giver, ikke holder længe og er af dårlig kvalitet.

Overvej hvert af elementerne på din indkøbsliste med hensyn til alsidighed og opbevaring