Har du drømt i måneder (eller år) om en familie-campingtur, har du valgt en dato, og alle bliver begejstrede for dit eventyr? Tja, ikke kun er camping et sjovt og økonomisk ferievalg, men børnene kan lære vigtige lektioner, mens de nyder naturen.

Her er en oversigt over hvordan du begynder at planlægge for din familie campingtur, plus tip til måltider, aktiviteter, sikkerhed og mere. Se på vores forslag.

Find en god campingplads

Tjek vores foretrukne familie-campingpladser fra kyst til kyst for at hjælpe dig med at vælge det perfekte sted til din familie. Det kan tage tid, men det er det værd.

Fang en god skygge, find dig selv en dejlig cool bæk eller flod. Vælg et sted hvor der ikke er så mange mennesker.

Sikkerhed

Det er både udfordrende og givende at campere med børn, og der er mange detaljer, man skal overveje. Sørg for, at du ikke spiller unødigt med ild og vær respektfuld. Børn skal altid holdes væk fra fare og farligt materiale. Det udendørs miljø kræver særlige sikkerhedshensyn for børn.

Sørg for, at du inkluderer ekstra ting, der skal pakkes, hvis du rejser med en baby eller i ekstremt vejr. Medicin, især hvis du har allergi, plaster og andet nødvendigt.

Budget?

Find måder at spare på, før du rejser, og lær, hvordan du også kan reducere omkostningerne på campingpladsen. Foretag grundige undersøgelser, før du rejser hjemmefra og sørg for at have nok penge, fordi du aldrig ved, hvad der kan ske!

Teltet?

Dit telt er dit hjem væk fra hjemmet, og det sted, hvor du sover og opbevarer dit udstyr. Sådan finder du det perfekte campingtelt til din familie. Det skal være stort og hyggeligt, meget rummeligt er vores råd.

Måltider og snacks

Hvis du er Executive Chef for din families nye udendørs spisestue, er det nemt at planlægge din families campingmenu, det behøver ikke at være en udfordring. Og bestemt behøver du ikke spise dåsemad hele dagen.

For eksempel er gryderetter en sikker familiecamping-vinder. Tjek vores foretrukne gryderetter, chili og mere. Medtag cider, snacks og slik, der er både enkle og lækre, hvilket gør dem til en perfekt tilføjelse til din familie-campingmenu. Glem ikke salater og frugter.

Lad børnene bidrage til at lave mad med disse lette opskrifter på alt fra morgenmad til dessert. I løbet af en lang dag udendørs er en god snack vigtig. Med klassikere, sunde valg og tilpassede godbidder kan listen have noget for enhver smag.

Udendørsaktiviteter

Planlæg altid nogle gode aktiviteter inden I tager afsted. Du ved aldrig hvor meget tid i løbet af dagen du muligvis skal bruge alene eller sammen med børnene.

Prøv at tilføje familievenlige udendørs aktiviteter til din næste campingtur. Det kan også være et pænt puslespil eller et brætspil. Dette vil sikre, at ingen keder sig, og børnene forbliver glade og energiske. På denne måde vil de ikke genere dig uanset årsagen.